Accommodatie

’s Ochtends is het genieten van een uitgebreid ontbijt aan een sfeervolle tafel. De woon- en leefveranda biedt uitzicht op de mooi verzorgde tuin. De perfecte omgeving om volledig te ontspannen. Bij zonnig weer is er natuurlijk de mogelijkheid om buiten te ontbijten.

Handig is de privé keuken die ter beschikking staat van de gasten. Dit geeft de gasten vrijheid en creëert het “thuis” gevoel. Met een ligging net buiten het dorp, zijn eigen inkopen doen een haalbare uitstap.

Er is mogelijkheid tot het gebruik van wifi en TV. Voor de elektrische fietsen is er een laadpunt voorzien. Daarnaast is de volledige B&B voor iedereen toegankelijk, door perfecte integratie van faciliteiten.
De tuin is er één om de hele dag van te genieten, met toegang tot een petanquebaan en “buiten” BBQ. Ook kinderen kunnen hier hun gading vinden.

Rustige honden zijn toegestaan indien vermeld bij de reservatie.
Assisterende honden zijn altijd toegestaan..

Roken binnen de B&B is niet toegelaten.

De B&B biedt geen wellness aan, maar er is wel de mogelijkheid tot wellness buitenshuis. Helpness is met de fiets of stevige wandeling te bereiken. Gelieve tijdig te reserveren.  www.helpness.be

Op elke kamer ligt een infomap met informatie over Moerkerke en omstreken. Alle wandel- en fietsroutes, eetgelegenheden, … zijn toegankelijk voor gasten met een beperking.
Voor wie vlakbij wil genieten van een speciaal decor kan vanaf januari tot en met maart reserveren in het restaurant Kasteel van Moerkerke. www.kasteelvanmoerkerke.be